"Divan hotel, divni ljudi, odličan servis, ukusna hrana, miran san! Hotel Jožef ****(*)"
Tony Cetinski

"DIVAN HOTEL, DIVNI LJUDI, ODLIČAN SERVIS, UKUSNA HRANA, MIRAN SAN. HOTEL JOŽEF **** (*), THE BEST! VAŠ Tony Cetinski, SPECIAL THANKS GO TO TADEJ!"

Tony Cetinski
"Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu."
Mojca, Velenje

"Spoštovani. Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu. Arhitektura, notranja oprema, prijazno in izjemno profesionalno osebje. Posebna pohvala gospodu Tadeju. Čestitke z željo, da ohranite uspešno zgodbo tudi v prihodnje. Mojca, Velenje"

Mojca, Velenje
"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil..."
Andrej Šifrer

"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil... Veliko sem se naučil in pridobil v enem samem večeru. Hvala gostoljubju in prijaznosti. HRANA - ŠPICA! Andrej Šifrer 19.9.2013"

Andrej Šifrer
"Danes je bil najlepši dan septembra! "
Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino

"Danes je bil najlepši dan septembra! V lepem ambientu in med prijaznimi ljudmi smo doživeli en lep ustvarjalni večer. Skupina Antorino 29.9.2011 "

Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino
"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! "
Monika Tavčar

"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! Monika Tavčar "

Monika Tavčar
"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. "
Maturantje 1962

"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. Maturantje 1962 Maj 2012 "

Maturantje 1962
"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You!"
Judit Sandor

"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You! Istvan & Judit Sandor 12.4.2013"

Judit Sandor
"Thank you for the 100% perfect service! "
Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

"Thank you for the 100% perfect service! "

Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

Teden možganov

9.3.2018

V okviru Tedna možganov gostimo dve izredno zanimivi predavanji:

NEVROZNANOST O SREČI IN IZGOREVANJU

Predavateljica doc. dr. Tine Bregant, dr. med., spec. pediatrije, specializantka FRM

Tehnološko razvito, multimedijsko okolje, v katerem v virtualnem svetu ni več mej, t.i. "multimedia blitzkrieg", je za nas izredno naporno. Način reagiranja je zelo povezan s tem, kako smo čuječi v danem trenutku, hkrati pa so naše reakcije tesno povezane s posameznikovo sposobnostjo empatije.

Čuječe stanje je povezano tudi z občutkom notranjega miru in sreče. V današnjem svetu hlepimo po sreči, ki naj bi bila stalna in samoumevna. Zapovedana sreča nas pušča zmedene. Imamo vse, za vse smo odgovorni sami - in vendar nismo srečni. Še več, počutimo se "krive", ker nismo srečni.

Prakticiranje čuječnosti in empatije omogočata, da zaživimo polno in izpolnjujoče življenje ter da ugledamo sebe in sočloveka v vsej polnokrvni naravi. Zato bomo ob predavanju izvedli tudi krajšo vajo in tako morda spet odprli pot, s katero boste lahko vsakodnevno preoblikovali svoje možgane - se izostrili v čuječnosti in zaživeli polnovredno.

MOŽGANI, ZDRAVJE IN DRUŽBA

Predavatelj doc. dr. Blaž Koritnik, dr. med., nevrolog

Zdravi možgani so predpogoj in gonilo uspešne družbe. Ustvarjalnost znanstvenikov, umetnikov in celo politikov temelji na delovanju možganov. Po drugi strani pa tudi bolni možgani zelo vplivajo na družbo. Na žalost bolezni možganov neposredno ali posredno prizadenejo kar tretjino Slovencev. Zato je pomembno vedeti, kako lahko poskrbimo, da bodo naši možgani čim dlje dobro delovali in ostali zdravi.

13. marec 2018 ob 17:30. Vstop prost.

KONTAKT

HOTEL JOŽEF, Vojkova 9A, SI 5280 Idrija, SLOVENIJA

RECEPCIJA: +386 (0)8 20 04 250
PRAVNO OBVESTILO

© Nebesa, gostinske storitve d.o.o. ::: cms kodiranje ms3 ::: oblikovanje vizualgrif d.o.o.